Koncert i razgovor sa mladim novosadskim umetnikom Andrejem Balažom


Koncert i razgovor sa mladim novosadskim umetnikom Andrejem Balažom biće održani 1. februara sa početkom u 19.00 časova u Kulturnoj stanici Barka.

Povodom 1. februara 1748. godine, dana kada je Novi Sad pre 276 godina dobio status slobodnog kraljevskog grada, kao i ime koje i danas nosi, Grad Novi Sad pripremio je bogat četvorodnevni program koji obiluje raznovrsnim dešavanjima.

Kroz blisku saradnju Mreže kulturnih stanica i ustanova kulture, Turističke organizacije Grada Novog Sada, ali i drugih institucija, organizacija i komunalnih preduzeća, Novosađanima i posetiocima grada će biti omogućeno da uživaju u izložbama, svečanostima, filmovima, Novosadskom noćnom bazaru i u još mnogo sadržaja.

U kulturnoj stanici Barka pripremili smo koncert i razgovor sa mladim novosadskim umetnikom Andrejem Balažom!

Kada mu je violina u rukama, tada je najsrećniji! U to će se uveriti i posetioci Kulturne stanice Barka 1. februara u 19.00 časova. Jedan od najtalentovanijih mladih violinista, ovogodišnji laureat nagrade „Najbolji student Univerziteta u Novom Sadu“ i „Student generacije na Akademiji umetnosti“, Andrej Balaž predstaviće se našim posetiocima koncertom i razgovorom koji će voditi Milica Stojadinović. On će se svojim muziciranjem, ali i kroz razgovor, publici predstaviti kao sjajan muzičar, ali i kao svestran mladić vrlo raznovrsnih i neobičnih interesovanja.