Papirno modelarstvo – kreativno carstvo


Prošlog četvrtka, 13. oktobra  u Kulturnoj stanici Barka, održanа је prva u nizu kreativnih radionica iz serijala Papirno modelarstvo – kreativno carstvo autorkе i moderatorke Jelene Dopuđ.

Učenici prvog razreda Osnovne škole „Dušan Radović” na Slanoj bari su u periodu od 9 do 11 časova uz svesrdnu pomoć učiteljice savladavali su osnove grafomotorike, na osnovu autorske publikacije Moj papirni zoo- vrt. Razigrani mališani su ozbiljno shvatili svoj mali kreativni poduhvat i nakon dvosatnog seckanja, lepljenja i savijanja papira prema uputstvima vođe radionice, svako od njih je imao svoj mali zoološki vrt. U toku same izrade papirnih maketa upoznavali su se sa vrstama životinja, njihivim osnovnim karakteristikama, njihovim prirodnim staništem i mnogim drugim za njih važnim pitanjima.

Dođite da učimo i stvaramo zajedno. Seckamo i lepimo, bojimo i crtamo, razvijamo motoriku i maštu u nalepšoj kulturnoj stanici našeg grada čija su vrata otvorena za sve vas. Čekamo vas, dobro nam došli.

Pridružite nam se i vi sledećeg četvrtka na radionici „Papirno modelarstvo – kreativno carstvo” u terminu od 09 do 11 časova.